powered by WennoWeb

Nederlands bekertoernooi 2016


Op 14 mei wordt het Nederlands Dirk Kuyt Foundation Bekertoernooi H Rolstoelhockey gehouden in Gorinchem.

De Arnhemse Antilope Vereniging heeft maar liefst 2 teams aangemeld voor dit toernooi.

Kijk onder Wedstrijden voor de speellocatie, het dagprogramma en de wedstrijdschema.

Voorwaarden voor dit toernooi:

 

 

Regels voor dit toernooi:


Het team dat deelneemt aan het bekertoernooi mag samengesteld worden uit alle spelers van de vereniging die ingeschreven staan bij de KNHB. U kunt ook uw 2e team aanmelden mits deze spelend is in de HK/OK. Indien van een vereniging twee teams deelnemen aan het bekertoernooi, dan dient van te voren een opgave van de spelers per team ingeleverd te worden. Gedurende het bekertoernooi mag er niet afgeweken worden van de ingeleverde teamopgave.

 

 

 

Teams van 1e klasse willen we graag de mogelijkheid bieden om op het HK/OK veld met de daarbij behorende regelgeving te spelen.

 

 

 

Het leveren van minimaal 1 scheidsrechter per deelnemend team is verplicht. Meer scheidsrechters per team mag ook, daar er evenveel wedstrijden gefloten moeten worden als dat een team speelt.

 

 

 

Verder wordt er van iedereen gevraagd om iemand beschikbaar te stellen om te helpen met het opbouwen en afbreken van de velden. Denk eraan om hiervoor ook op tijd aanwezig te zijn, om 09:00 uur wordt gestart met het opbouwen van de velden.

 

 

 

De speeltijd van alle wedstrijden is 2x 15 minuten onderbroken door 3 minuten rust. De wedstrijden worden gespeeld op een Hoofdklasse-veld met 4 spelers en 1 keeper en de daarbij behorende regels. Verder is het wedstrijdreglement Bekertoernooi H-Hockey van toepassing tijdens deze dag. Deze is te vinden op de site van de KNHB (kopje H rolstoelhockey/Algemeen).

 

 

joomla template 1.6
template joomla