powered by WennoWeb

Demo-hockey met sponsor

Zaterdag 16 juni is er een clinic gehouden en flink gehockeyd met onze shirtsponsor ARCI/Regiobank Steenderen. Het was een leuke, leerzame en sportieve middag in sporthal Het Hooge Wessel in Steenderen. Ook voor de inwendige mens werd goed gezorgd.
Action
Zie ook de foto's

Shirtsponsor ARCI / Regiobank

Sinds dit jaar heeft de vereniging een shirtsponsor, namelijk Harold Achterkamp. Harold is directeur van ARCI Steenderen en van Regiobank Steenderen en Warnsveld. 
shirtsponsor-groepsfoto-288
Met dank aan Harold voor de mooie shirts en Sander Bulten die dit heeft geregeld. Voor meer info, klik hier.

Wijziging competitieregels

scheidsrechter

Voor het nieuwe competitieseizoen is een aantal spelregels aangepast.

Lees verder voor de belangrijkste wijzigingen en de volledige regels!

Lees meer: Wijziging competitieregels

Competitiedag in Duiven

De 4e landelijke competitiedag is achter de rug en is sportief verlopen. Er werd weer flink en sportief gestreden. We willen TotaalBed, Welling catering, alle vrijwilligers (de sjouwers, de tellers en de plakkers :), TNS Revalidatie Service en onze leden bedanken. Zonder hen hadden we deze dag niet kunnen organiseren. Zie ook de foto's.

Nationale Sportweek en heropening de Dumpel

NationaleSprtweek2016

Tijdens de Nationale Sportweek geeft de AAV op 23 september een Clinic op trainingslocatie de Dumpel in Velp. Het is tevens de feestelijke heropening van de sporthal omdat deze volledig rolstoeltoegankelijk is gemaakt.  Dorian, Tim, Hakan, Jeremy, Raghaw, Koen, Berry en Sander hebben zich voor de demo opgegeven. 

Klik hier voor het programma Zie ook de foto's.

 

joomla template 1.6
template joomla